Frank van Boxtel Transport BV
 

FvB -Transport is meer dan een gecertificeerde transportonderneming, voor maatwerk en uitzonderlijke transportzaken met als werkgebied geheel Europa bent u bij ons aan het juiste adres. Daar waar mogelijk houden we de werkzaamheden in eigen beheer, het is een essentieel onderdeel van onze planning en werkzaamheden. Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, het zijn professionele vakmensen met hart voor transport in de ruimste zin van het woord. We volgen de laatste ontwikkelingen op transport-technisch gebied en beschikken over decennialange ervaring waarvan een gedeelte is overgedragen van generatie op generatie.

 

Beste bezoekers,
Bent u op zoek naar een goede transporteur, dan bent u bij Frank Van Boxtel aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van stacaravans, chalets, units en woonwagens.


Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 1. het laden en lossen van chalets of woonwagens op oplegger / dieplader;

 2. expert in vervoeren van uitzonderlijk transport;

 3. transporteren van chalets, stacaravans, units en woonwagens;

 4. route onderzoek, voor o.a. hoogte en breedte door heel Europa;

 5. het aanvragen van schriftelijk vergunningen en ontheffingen;

 6. indien gewenst het verwijderen van de oude staanplaats;

 7. indien gewenst plaatsen- en waterpas stellen op nieuwe locatie;

 8. indien gewenst vooraf check / controle van het chassis, assen, banden en wiellagers en indien nodig reparatie hiervan;

 9. indien gewenst verrichten wij ook demontage en montage van dubbele chalets en/of woonwagens - aanbouwen;

 10. wij kunnen beschikken over de juiste hijskranen, hijs-triangel en transportbegeleiding.


Samenwerking met tal van partners:

 1. wij bemiddelen ook in aanschaf van chalets, stacaravans en woonwagens;

 2. bemiddeling van mantelzorg-woningen die voorzien in specifieke woonbehoeften voor mantelzorgverlening, met woonbehoeften op maat, wij verzorgen ook het transport en plaatsing van deze speciale woningen;

 3. bemiddeling bestrating en onder-afzettingen en/of het aanleggen van siertuinen rondom de chalet, stacaravan of woonwagen.

 

De sleutel tot succes:

Frank van Boxtel Transport kenmerkt zich door een no-nonsense werkhouding, informeel en laagdrempelig en hiermee gemakkelijk toegankelijk. Voor het behoudt van uw eigendommen werken wij gedurende de werkzaamheden uitsluitend met materialen van zogenaamde A merken. Onze teamleden werken veilig, kennen de gevaren die schuilen bij de te verplaatsen objecten, alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd binnen de veiligheidsnormen.


Last but not least:

Uit ervaring weet Frank van Boxtel Transport dat een transport / verplaatsing voor de klant een stressvolle gebeurtenis kan zijn, hiervan nemen wij graag een zo groot mogelijk deel van weg. Wij denken in het oplossen van problemen, daar komen we verder mee.